Какви са характеристиките на 3-осното полуремарке Fuwa?

2022-11-07

The3-осно полуремарке Fuwaе ремарке с оста, разположена зад центъра на тежестта на превозното средство (когато превозното средство е равномерно натоварено) и оборудвано със съединителни устройства за предаване на хоризонтални и вертикални сили към трактора. Полуремаркето обикновено е триосно полуремарке и неговите типове са разделени на 11-метрово полуремарке, 13-метрово полуремарке, полуремарке с ниска плоча и много други видове. Това е тежко транспортно средство, свързано с полулокомотив чрез теглителен щифт.

В сравнение с "единичния" автомобил, 3-осният полукамион Fuwa може да подобри цялостните икономически ползи от автомобилния транспорт. Транспортната ефективност може да бъде подобрена с 30-50%, разходите могат да бъдат намалени с 30-40%, а разходът на гориво може да бъде намален с 20-30%. По-важното е, че използването на полуремарке може също да насърчи организационната форма на логистиката на нашата страна до известна степен.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy